Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Η AMD Λανσάρει τα ταχύτερα μοντέλα των τετραπύρηνων και εξαπύρηνων επεξεργαστών

Οι βραβευμένοι επεξεργαστές Phenom™ II της AMD συνδυασμένοι με το Radeon™ HD 6000 Series Graphics της AMD διασφαλίζουν Την Απόλυτη Οπτική Εμπειρία (The Ultimate Visual Experience™) για ψυχαγωγία υψηλής ευκρίνειας.
Σήμερα η AMD (NYSE:AMD) ανακοίνωσε τους νέους επεξεργαστές για desktop συμπεριλαμβανομένου και του ταχύτερου τετραπύρηνου επεξεργαστή για desktop. Οι συγκεκριμένοι επεξεργαστές έρχονται να προστεθούν στο βραβευμένο οκταπύρηνο chipset της AMD που λανσαρίστηκε πρόσφατα, την AMD Radeon™ HD 6000 series graphics για PCs που καθιστά δυνατές τις ολοζώντανες τρισδιάστατες εμπειρίες υψηλής ευκρίνειας με GPU-accelerated multimedia performance. Χάρη σε αυτές τις πρόσφατες τεχνολογίες, οι gamers και οι fans των PCs μπορούν να απολαύσουν την Απόλυτη Οπτική Εμπειρία (The Ultimate Visual Experience™) σε ένα νέο PC featuring VISION Black Technology από την AMD.
• O επεξεργαστής AMD Phenom™ II X4 975 Black Edition αποτελεί τον ταχύτερο τετραπύρηνο επεξεργαστή της AMD
• Ο επεξεργαστής AMD Phenom™ II X6 1065T αποτελεί το νέο εξαπύρηνο επεξεργαστή που συνδυάζει την υψηλή απόδοση, το χαμηλό 95W TDP, και την τεχνολογία Turbo CORE της AMD.
Γιατί:
Η ανάπτυξη του 3D ψηφιακού media content υψηλής ευκρίνειας έχει οδηγήσει την οπτική εμπειρία σε νέα επίπεδα. Ο πλουραλισμός της VISION Technology-based PCs δημιουργεί σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες για τους καταναλωτές, όπως περιήγηση στο Internet για video entertainment, δημιουργώντας αναμνήσεις με video και φωτογραφίες και το να παίζουν PC games με έντονα γραφικά.
Ποιος:
Όλοι όσοι αναζητούν ένα νέο computer πολυπύρηνης τεχνολογίας, versatile platform options, video υψηλής ευκρίνειας και γραφικά 3D θα επωφεληθούν από ένα νέο PC που διαθέτει την τεχνολογία VISION της AMD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου