Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Τα 10 Καλύτερα Δώρα Nintendo Wii, DS

Εάν θέλετε να κάνετε δώρο στον εαυτό σας ή σε έναν φίλο ή φίλη που έχει ή θέλει διακαώς να αποκτήσει παιχνιδομηχανή Nintendo τότε δείτε τις δέκα καλύτερες προτάσεις της Nortec.

Στις επιλογές περιλαμβάνονται κονσόλες Wii και DS, παιχνίδια Wii  και περιφερειακά και για τις δύο κονσόλες.  Τα προτεινόμενα δύο περιφερειακά του DS, η θήκη της HORI και οι θήκες της Power-A φέρουν την σφραγίδα της Nintendo για χρήση με τις συσκευές της. 
25 Χρόνια Mario!
Στα προτεινόμενα δώρα έχουμε αρκετά συλλεκτικά προϊόντα, καθώς φέτος η Nintendo γιορτάζει τα 25 χρόνια από τη δημιουργία του Mario, ενός από τους παγκοσμίως πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες όλων των εποχών.
Με την ευκαιρία των 25ων γενεθλίων του Super Mario, στο nintendo.gr μπορείτε να δείτε όλες τις προγραμματισμένες ενέργειες της Nortec για τον εορτασμό της επετείου.

Στο nintendo.gr θα βρείτε και τα δέκα προτεινόμενα δώρα:

1.   Wii Party with Wii Remote

Η απόλυτη συλλογή παιχνιδιών για ατελείωτη διασκέδαση με την παρέα. Με περισσότερα από 80 mini-games, πολλαπλούς τρόπους παιχνιδιού και πλήρη υποστήριξη χρήσης Mii, προσφέρει ατελείωτη διασκέδαση! Η συσκευασία περιλαμβάνει και ένα επιπλέον χειριστήριο Wii, κάνοντας απευθείας δυνατή την συμμετοχή περισσότερων από ενός χρήστη, χωρίς επιπλέον κόστος.

Προτεινόμενη λιανική: 61 €

2.   Συλλεκτικό κόκκινο Wii (25th Anniversary Edition)

Συμμετέχετε στην γιορτή των 25ων γενεθλίων του Mario με στυλ! Το συλλεκτικό κόκκινο Wii περιλαμβάνει την αποκλειστική και περιορισμένων τεμαχίων κόκκινη κονσόλα Wii, ένα κόκκινο χειριστήριο Wii Remote Plus, ένα κόκκινο Nunchuk και τρία παιχνίδια.  Μαζί με τα Wii New Super Mario Bros. και Wii Sports, το πακέτο περιλαμβάνει και την πρώτη αυθεντική έκδοση του Donkey Kong προεγκατεστημένη στο Wii, ως φόρο τιμής στην πρώτη εμφάνιση του Mario.

Προτεινόμενη λιανική: 220 €

3.   Συλλεκτικό μαύρο Wii (25th Anniversary Edition)
Ένα επιπλέον κέρασμα για να γιορτάσετε τα 25α γενέθλια του Super Mario! Το συλλεκτικό πακέτο με το μαύρο Wii περιλαμβάνει την μαύρη κονσόλα Wii και όλη την απαιτούμενη ενέργεια για να γιορτάσετε την 25η επέτειο του Mario με ταχύτητα και στυλ – ένα μαύρο Nunchuk, ένα μαύρο Wii Remote Plus, ένα μαύρο τιμόνι Wii Wheel, το παιχνίδι Wii Sports, την αυθεντική έκδοση του Donkey Kong προεγκατεστημένη στο  Wii καθώς και ένα αντίτυπο του παιχνιδιού Wii Mario Kart.

Προτεινόμενη λιανική: 220 €

4.   Nintendo Wii Fit Plus Limited Edition Pack

Η απόλυτη λύση για διασκέδαση και γυμναστική έρχεται αυτά τα Χριστούγεννα! Το νέο πακέτο Nintendo Wii Fit Plus Limited Edition Pack, με τη μαύρη κονσόλα Wii και μαύρο Wii Balance Board, τα παιχνίδια Wii Fit Plus και Wii Sports. Ένα τέλειο δώρο για τα Χριστούγεννα που προσφέρει διασκέδαση σε όλη την οικογένεια, καθώς καίει και μερικές από τις θερμίδες των εορτών!

Προτεινόμενη λιανική: 290 €

5.   Συλλεκτικό κόκκινο DSi XL (25th Anniversary Edition)

Ακόμη ένα συλλεκτικό πακέτο για τον εορτασμό των 25ων γενεθλίων του πολυαγαπημένου μας ήρωα! Το συλλεκτικό κόκκινο DSi XL περιλαμβάνει τη συλλεκτική έκδοση της κόκκινης φορητής κονσόλας Nintendo DSi XL χαραγμένη με ήρωες από το παιχνίδι και ένα αντίτυπο του παιχνιδιού New Super Mario Bros. που σας επιτρέπει να ελέγχετε τον Mario στην παλάμη του χεριού σας μέσα από 8 κόσμους και συνολικά 80 επίπεδα, πολεμώντας τον κακό Bowser στην προσπάθεια να σώσει την Πριγκίπισσα Peach.

Προτεινόμενη λιανική: 220 €

6.   Wii Super Mario All Stars 25th Anniversary Edition

Αν χρειάζεστε κι άλλο λόγο για να γιορτάσετε τα 25α γενέθλια του Super Mario, τι θα λέγατε για το Super Mario All Stars  25th Anniversary Edition, περιλαμβάνοντας τέσσερα από τα αυθεντικά και πιο γνωστά παιχνίδια όλων των εποχών με τον Mario από την εποχή του NES, τα  Super Mario Bros., το Super Mario Bros. 2, το Super Mario Bros. 3 και το Super Mario Bros.: The Lost Levels, καθώς και ένα πακέτο από έξτρα συλλεκτικά αντικείμενα; Και αν τους χάσατε την πρώτη φορά, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανακαλύψετε τέσσερις από τους λόγους για τους οποίους ο Super Mario έχει γίνει ένας από τους πιο αγαπητούς ήρωες του gaming όλων των εποχών!

Προτεινόμενη λιανική: 31 €

7.   Wii Donkey Kong Country Returns
Πάρτε θέση για να ανακαλύψετε ποιος θα κερδίσει τον τίτλο του Βασιλιά της Ζούγκλας αυτά τα Χριστούγεννα! Από τη ζούγκλα ως την παραλία, από τις σπηλιές ως τα ηφαίστεια, από καροτσάκια ορυχείων και κινούμενα αναρριχητικά φυτά ως βαρέλια που εκρήγνυνται, το Donkey Kong™ Country Returns θα παρέχει πολλές ώρες διασκέδασης γεμάτες αδρεναλίνη για εσάς, τους φίλους, την οικογένεια και τους θαυμαστές του Donkey Kong™ σε αυτό το ολοκαίνουριο παιχνίδι για το Wii.

Προτεινόμενη λιανική: 51 €

8.   Wii Remote Plus
Δώσε στυλ στην κονσόλα σου με τα νέα χειριστήρια Wii Remote plus που κυκλοφορούν σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα. Το Wii είναι πάντα πιο διασκεδαστικό όταν παίζεις με παρέα, για αυτό και πάντα χρειάζεται ένα επιπλέον χειριστήριο. Διατίθεται σε τέσσερα χρώματα: μαύρο, λευκό, ροζ και μπλε.

Προτεινόμενη λιανική: 60 €

9.   DSi Hard Pouch – Super Mario Family Version (HORI)

Μεταφέρετε το Nintendo DSi/DS Lite με τη φιγούρα της οικογένειας του αγαπημένου σας ήρωα Super Mario! Αποθηκεύστε μέχρι 3 κασέτες Nintendo DS. Με εσωτερική θήκη για να αποθηκεύετε και τα υπόλοιπα αξεσουάρ της φορητής κονσόλας σας!

Προτεινόμενη λιανική: 21 €

10.   DSL/ DSi Mario/Peach/Wario  Essentials Kit (POWER-A)

Μεταφέρετε το Nintendo DS Lite/Dsi με τις φιγούρες των αγαπημένων σας ηρώων! Αποκτήστε την θήκη με φερμουάρ, 2 stylus, αποθηκευτικός χώρος για 3 κασέτες Nintendo DS και καθαριστικό πανάκι.

Προτεινόμενη λιανική: 21 €

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου